Política de privacitat

Política de privacitat

Data efectiva: desembre 13, 2018

Slavdating.com ("nosaltres", "nosaltres" o "els nostres") opera el lloc web https://slavdating.com (en endavant, el "servei").

Aquesta pàgina us informa de les nostres polítiques relatives a la recopilació, l'ús i la divulgació de dades personals quan feu servir el nostre Servei i les opcions que heu associat amb aquestes dades.

Utilitzem les vostres dades per proporcionar i millorar el servei. Mitjançant l’ús del servei, accepteu la recopilació i l’ús de la informació d’acord amb aquesta política. Llevat que es defineixi el contrari en aquesta Política de privadesa, els termes utilitzats en aquesta Política de privadesa tenen el mateix significat que els nostres Termes i condicions, accessibles des de https://slavdating.com

Definicions

  • serveiEl servei és el lloc web https://slavdating.com operat per Slavdating.com
  • Dades de caràcter personalDades personals: dades sobre un individu que es pot identificar a partir d'aquestes dades (o d'aquestes i d'altres informacions que estiguin al nostre abast o que puguin entrar en el nostre poder).
  • Dades d'úsLes dades d'ús són dades recopilades automàticament, generades per l'ús del Servei o des de la infraestructura del Servei en si (per exemple, la durada d'una visita de pàgina).
  • GaletesLes galetes són petits fitxers emmagatzemats al dispositiu (ordinador o dispositiu mòbil).
  • Controlador de dadesControlador de dades: la persona física o jurídica que (individualment o conjuntament o en comú amb altres persones) determina quins són els propòsits i la forma en què es processa o es processarà qualsevol informació personal.

    Als efectes d'aquesta Política de privacitat, som un controlador de dades de les seves dades personals.

  • Processadors de dades (o proveïdors de serveis)El processador de dades (o proveïdor de serveis) significa qualsevol persona física o jurídica que processi les dades en nom del controlador de dades.

    Podem utilitzar els serveis de diversos proveïdors de serveis per poder processar les dades de manera més eficaç.

  • Assumpte de dades (o usuari)El subjecte de dades és qualsevol persona que estigui utilitzant el nostre servei i és l'objecte de dades personals.

Recopilació i ús d'informació

Recopilem diversos tipus d'informació diferents per a diversos propòsits per proporcionar-los i millorar-ne el Servei.

Tipus de dades recopilades

Dades de caràcter personal

Mentre utilitzeu el nostre servei, us podem demanar que ens proporcioneu una informació personal que us pugui utilitzar per contactar-vos o identificar-vos ("Dades personals"). La informació personal identificable pot incloure, però no es limita a:

  • Correu electrònic
  • Nom i cognoms
  • Número de telèfon
  • Adreça, Estat, Província, Codi postal, Ciutat
  • Cookies i dades d'ús

Podem utilitzar les vostres dades personals per posar-vos en contacte amb vosaltres amb butlletins de notícies, material de màrqueting o promoció i altra informació que pugui ser del vostre interès. Podeu optar per no rebre cap o totes aquestes comunicacions de nosaltres seguint l’enllaç de cancel·lació de la subscripció o les instruccions proporcionades a qualsevol correu electrònic que enviem.

Dades d'ús

També podem recopilar informació sobre com s'accedeix i s'utilitza el Servei ("Dades d’ús"). Aquesta dada d’ús pot incloure informació com l’adreça de protocol d'Internet de l’ordinador (per exemple, adreça IP), el tipus de navegador, la versió del navegador, les pàgines del nostre servei que visiteu, l’hora i la data de la vostra visita, el temps dedicat a aquestes pàgines, únic identificadors de dispositius i altres dades de diagnòstic.

Dades d'ubicació

Podem utilitzar i emmagatzemar informació sobre la vostra ubicació si ens permeten fer-ho ("Dades d’ubicació"). Utilitzem aquestes dades per proporcionar funcions del nostre servei, per millorar i personalitzar el nostre servei.

Podeu activar o inhabilitar els serveis de localització quan utilitzeu el nostre servei en qualsevol moment mitjançant la configuració del dispositiu.

Seguiment i dades de galetes

Utilitzem cookies i tecnologies de seguiment similars per fer un seguiment de l'activitat en el nostre servei i tenim certa informació.

Les cookies són fitxers amb una petita quantitat de dades que poden incloure un identificador únic anònim. Les galetes s'envien al vostre navegador des d'un lloc web i s'emmagatzemen al vostre dispositiu. També s'utilitzen altres tecnologies de seguiment, com ara balises, etiquetes i seqüències d'ordres per recollir i fer un seguiment de la informació i millorar i analitzar el nostre servei.

Podeu indicar al vostre navegador que rebutgi totes les galetes o que indiqui quan s'envien les galetes. Tanmateix, si no accepteu cookies, és possible que no pugueu utilitzar algunes parts del nostre Servei.

Exemples de galetes que utilitzem:

  • Galetes de sessió. Utilitzem Cookies de sessió per operar el nostre servei.
  • Galetes de preferència. Utilitzem cookies de preferència per recordar les vostres preferències i diverses configuracions.
  • Cookies de seguretat. Utilitzem cookies de seguretat per a finalitats de seguretat.
  • Cookies publicitàries. Les cookies publicitàries s’utilitzen per servir-vos amb anuncis que poden ser rellevants per a vosaltres i els vostres interessos.

Ús de dades

Slavdating.com utilitza les dades recopilades per a diversos propòsits:

  • Proporcionar i mantenir el nostre servei
  • Notificar-vos sobre canvis al nostre servei
  • Per permetre-vos participar en funcions interactives del nostre Servei quan us escolliu fer-ho
  • Proporcionar assistència al client
  • Per recollir anàlisis o informació valuosa per poder millorar el nostre servei
  • Per controlar l'ús del nostre Servei
  • Detectar, prevenir i abordar problemes tècnics
  • Per informar-vos de novetats, ofertes i informació general sobre altres béns, serveis i esdeveniments que oferim, són similars als que ja heu comprat o consultat a menys que hagueu optat per no rebre aquesta informació.

Bases legals per a la tramitació de dades personals segons el Reglament general de protecció de dades (GDPR)

Si sou de l'Espai Econòmic Europeu (EEA), Slavdating.com té la base legal per recopilar i utilitzar la informació personal descrita en aquesta Política de privadesa, depèn de les Dades Personals que recopilem i del context específic en què el recollim.

Slavdating.com pot processar les vostres dades personals perquè:

  • Hem de dur a terme un contracte amb vostè
  • Ens ha donat permís per fer-ho
  • El processament es troba en els nostres interessos legítims i no es veu anul·lat pels vostres drets
  • Per processament de pagaments
  • Complir amb la llei

Retenció de dades

Slavdating.com conservarà les vostres dades personals només durant el temps necessari per als propòsits establerts en aquesta Política de privadesa. Conservarem i utilitzarem les vostres dades personals en la mesura que sigui necessari per complir les nostres obligacions legals (per exemple, si se'ns demana conservar les vostres dades per complir les lleis aplicables), resoldre conflictes i fer complir els nostres acords i polítiques legals.

Slavdating.com també conservarà les dades d’ús per a anàlisis internes. Les dades d’ús generalment es conserven durant un període de temps més curt, excepte quan aquestes dades s’utilitzen per reforçar la seguretat o per millorar la funcionalitat del nostre servei, o estem legalment obligats a conservar aquestes dades durant períodes més llargs.

Transferència de dades

La vostra informació, incloses les dades personals, es pot transferir a les computadores ubicades fora del vostre estat, província, país o altra jurisdicció governamental, on les lleis de protecció de dades poden diferir de les de la vostra jurisdicció.

Si es troba fora d'Estats Units i decideix proporcionar-nos informació, tingueu en compte que transferirem les dades, incloses les dades personals, als Estats Units i la hi processeu.

El vostre consentiment a aquesta Política de privadesa seguit de la vostra presentació d'aquesta informació representa el vostre acord amb aquesta transferència.

Slavdating.com prendrà tots els passos raonablement necessaris per garantir que les vostres dades es tractin de manera segura i de conformitat amb aquesta Política de privadesa i no es farà cap transferència de les vostres dades personals a una organització o un país a menys que hi hagi controls adequats inclosos seguretat de les vostres dades i altres dades personals.

Divulgació de dades

Transacció empresarial

Si Slavdating.com participa en una fusió, adquisició o venda d’actius, es poden transferir les vostres Dades Personals. Li proporcionarem un avís abans que es transfereixin les seves dades personals i es converteixi en objecte d’una política de privadesa diferent.

Divulgació de l'aplicació de la llei

En determinades circumstàncies, es pot exigir a Slavdating.com que reveli les vostres dades personals si ho requereix la llei o en resposta a les sol·licituds vàlides de les autoritats públiques (per exemple, un tribunal o una agència governamental).

Requisits Legals

Slavdating.com pot divulgar les seves dades personals amb la creença de bona fe que aquesta acció és necessària per:

  • Complir amb una obligació legal
  • Per protegir i defensar els drets o la propietat de Slavdating.com
  • Per evitar o investigar possibles errors en relació amb el Servei
  • Per protegir la seguretat personal dels usuaris del Servei o del públic
  • Per protegir-se de la responsabilitat legal

Seguretat de dades

La seguretat de les vostres dades és important per a nosaltres, però recordeu que cap mètode de transmissió a Internet o mètode d'emmagatzematge electrònic és 100% segur. Tot i que ens esforcem per utilitzar mitjans comercialment acceptables per protegir les vostres dades personals, no podem garantir la seva seguretat absoluta.

La nostra política sobre senyals "no controlar" sota la Llei de protecció en línia de Califòrnia (CalOPPA)

No admetem No seguiment ("DNT"). No seguiu és una preferència que podeu establir al vostre navegador web per informar els llocs web que no voleu que se us demani.

Podeu habilitar o desactivar No seguiu visitant la pàgina de Preferències o Configuració del vostre navegador web.

Els vostres drets de protecció de dades d'acord amb el Reglament general de protecció de dades (GDPR)

Si sou resident de l'Espai Econòmic Europeu (EEE), teniu alguns drets de protecció de dades. Slavdating.com té com a objectiu prendre mesures raonables per permetre-li corregir, modificar, eliminar o limitar l'ús de les vostres dades personals.

Si voleu informar-vos sobre les dades personals que tenim sobre vosaltres i si voleu que us eliminem dels nostres sistemes, contacteu amb nosaltres.

En determinades circumstàncies, vostè té els següents drets de protecció de dades:

  • El dret d'accés, actualització o eliminació de la informació que tenim sobre vostè. Sempre que sigui possible, podeu accedir, actualitzar o sol·licitar l'eliminació de les vostres dades personals directament a la secció de configuració del vostre compte. Si no podeu realitzar aquestes accions, contacteu-nos per ajudar-vos.
  • El dret de rectificació. Vostè té el dret de rectificar la seva informació si aquesta informació és inexacta o incompleta.
  • El dret d'oposició. Vostè té el dret d'oposar-se al nostre processament de les seves dades personals.
  • El dret de restricció. Teniu el dret de sol·licitar que restringim el processament de la vostra informació personal.
  • El dret a la portabilitat de dades. Vostè té el dret de rebre una còpia de la informació que tenim sobre vostè en un format estructurat, llegible per ordinador i d'ús general.
  • El dret a retirar el consentiment. També teniu el dret de retirar el vostre consentiment en qualsevol moment en què Slavdating.com confiava en el vostre consentiment per processar la vostra informació personal.

Tingueu en compte que és possible que us demanem que verifiqueu la vostra identitat abans de respondre a aquestes sol·licituds.

Teniu dret a queixar-vos davant una Autoritat de Protecció de Dades sobre la nostra recopilació i ús de les vostres dades personals. Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb la vostra autoritat local de protecció de dades a l'Espai Econòmic Europeu (EEE).

Proveïdors de Servei

Podem emprar empreses i particulars de tercers per facilitar el nostre Servei ("Proveïdors de serveis"), proporcionar el Servei en nom nostre, realitzar serveis relacionats amb el Servei o ajudar-nos a analitzar com s'utilitza el nostre Servei.

Aquests tercers tenen accés a les vostres dades personals únicament per dur a terme aquestes tasques en nom nostre i estan obligades a no revelar-les o utilitzar-les per a cap altre propòsit.

analítica

Podem utilitzar proveïdors de serveis de tercers per supervisar i analitzar l'ús del nostre servei.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics és un servei d’anàlisi web que Google ofereix i que informa sobre el trànsit del lloc web. Google utilitza les dades recopilades per fer el seguiment i el seguiment de l’ús del nostre servei. Aquestes dades es comparteixen amb altres serveis de Google. Google pot utilitzar les dades recopilades per contextualitzar i personalitzar els anuncis de la seva pròpia xarxa de publicitat.

    Podeu optar per no fer que la vostra activitat al servei estigui disponible per a Google Analytics instal·lant el complement del navegador de desactivació de Google Analytics. El complement permet que Google JavaScript Analytics (ga.js, analytics.js i dc.js) no pugui compartir informació amb Google Analytics sobre l’activitat de les visites.

    Per obtenir més informació sobre les pràctiques de privadesa de Google, visiteu la pàgina web Privadesa i condicions de Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

  • StatcounterStatcounter és una eina d’anàlisi de trànsit web. Podeu llegir la Política de privadesa de Statcounter aquí: https://statcounter.com/about/legal/

publicitat

Podem utilitzar proveïdors de serveis de tercers per mostrar-vos anuncis per ajudar-vos a mantenir i mantenir el nostre servei.

  • Google AdSense i DoubleClick CookieGoogle, com a proveïdor de tercers, utilitza cookies per publicar anuncis al nostre servei. L'ús de Google de la galeta DoubleClick li permet als seus socis publicar anuncis als nostres usuaris en funció de la seva visita al nostre servei o a altres llocs web a Internet.

    Podeu optar per no fer servir l’ús de DoubleClick Cookie per publicitat basada en interessos si visiteu la pàgina web de configuració d’anuncis de Google: http://www.google.com/ads/preferences/

Remàrqueting conductual

Slavdating.com utilitza serveis de remàrqueting per publicar-vos en llocs web de tercers després de visitar el nostre servei. Nosaltres i els nostres proveïdors externs utilitzem cookies per informar, optimitzar i publicar anuncis en funció de les vostres visites passades al nostre servei.

  • Google Ads (AdWords)Google Inc. ofereix el servei de remàrqueting de Google Ads (AdWords)

    Podeu desactivar-vos de Google Analytics per a publicitat en pantalla i personalitzar els anuncis de la Xarxa de Display de Google si visiteu la pàgina de configuració d’anuncis de Google: http://www.google.com/settings/ads

    Google també recomana instal·lar el complement del navegador d'exclusió de Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - per al navegador web. El complement de desactivació del navegador de Google Analytics ofereix als visitants la possibilitat d'evitar que Google Analytics recopili i utilitzi les seves dades.

    Per obtenir més informació sobre les pràctiques de privadesa de Google, visiteu la pàgina web Privadesa i condicions de Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

  • TwitterEl servei de remàrqueting de Twitter és proporcionat per Twitter Inc.

    Podeu desactivar els anuncis basats en interessos de Twitter seguint les instruccions següents: https://support.twitter.com/articles/20170405

    Podeu obtenir més informació sobre les pràctiques i les polítiques de privadesa de Twitter visitant la pàgina de la vostra Política de privadesa: https://twitter.com/privacy

  • FacebookEl servei de remàrqueting de Facebook és proporcionat per Facebook Inc.

    Podeu obtenir més informació sobre la publicitat basada en interessos des de Facebook visitant aquesta pàgina: https://www.facebook.com/help/164968693837950

    Per desactivar-se dels anuncis basats en els interessos de Facebook, seguiu aquestes instruccions des de Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

    Facebook compleix els principis d'autoregulació per a la publicitat conductual en línia establerts per Digital Advertising Alliance. També podeu renunciar a Facebook i a altres empreses participants a través de la Digital Advertising Alliance als EUA http://www.aboutads.info/choices/, l'Aliança Digital de Publicitat de Canadà a Canadà http://youradchoices.ca/ o l'European Interactive Digital Advertising Alliance d'Europa http://www.youronlinechoices.eu/o desactivació mitjançant la configuració del dispositiu mòbil.

    Per obtenir més informació sobre les pràctiques de privadesa de Facebook, visiteu la Política de dades de Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

  • pinterestEl servei de remàrqueting de Pinterest és proporcionat per Pinterest Inc.

    Podeu desactivar els anuncis basats en interessos de Pinterest activant la funcionalitat "No seguiu" del vostre navegador web o seguint les instruccions de Pinterest: http://help.pinterest.com/en/articles/personalization-and-data

    Podeu obtenir més informació sobre les pràctiques i polítiques de privadesa de Pinterest visitant la seva pàgina de Política de privadesa: https://about.pinterest.com/en/privacy-policy

Els pagaments

Podem proporcionar productes i / o serveis pagats dins del Servei. En aquest cas, utilitzem serveis de tercers per al processament de pagaments (p. Ex., Processadors de pagaments).

No emmagatzemarem ni recollirem els detalls de la targeta de pagament. Aquesta informació es proporciona directament als nostres processadors de pagaments de tercers que l'ús de la vostra informació personal es regeix per la seva política de privadesa. Aquests processadors de pagaments compleixen els estàndards establerts per PCI-DSS tal com són gestionats pel PCI Security Standards Council, que és un esforç conjunt de marques com Visa, MasterCard, American
Expressar i descobrir. Els requisits de PCI-DSS ajuden a garantir el maneig segur de la informació de pagament.

Els processadors de pagaments amb què treballem són:

Enllaços a altres llocs

El nostre servei pot contenir enllaços a altres llocs que no són operats per nosaltres. Si feu clic a un enllaç de tercers, se us dirigirà al lloc de tercers. Us recomanem que consulteu la Política de privadesa de tots els llocs que visiteu.

No tenim control ni assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de qualsevol lloc o servei de tercers.

Privacitat infantil

El nostre servei no es dirigeix ​​a ningú menor de 18 ("nens").

No recopilem a cap manera informació d'identificació personal de ningú menor de 18. Si sou pare o tutor i sou conscient que el vostre fill ens ha proporcionat dades personals, contacteu amb nosaltres. Si tenim en compte que hem recopilat dades personals dels nens sense verificació del consentiment dels pares, prenem mesures per eliminar aquesta informació dels nostres servidors.

Canvis a aquesta política de privacitat

És possible que actualitzem la nostra política de privadesa de tant en tant. Us informarem de qualsevol canvi publicant la nova Política de privadesa d'aquesta pàgina.

Us informarem per correu electrònic i / o un avís previ en el nostre Servei, abans que el canvi sigui efectiu i actualitzeu la "data efectiva" a la part superior d'aquesta Política de privadesa.

Se us aconsella que consulteu aquesta Política de privadesa periòdicament per a qualsevol canvi. Els canvis en aquesta Política de privadesa són efectius quan es publiquen en aquesta pàgina.

contacti'ns

Si teniu cap pregunta sobre aquesta Política de privadesa, contacteu amb nosaltres:

  • Per correu electrònic: support@slavdating.com
Accedeix al teu compte CREAR COMPTE NOVA

La seva intimitat és important per a nosaltres i mai no llogarem ni vendrem la vostra informació.

×

×
He oblidat els vostres detalls?
×

Pujar

NO seguiu aquest enllaç o us prohibireu el lloc.